O nama

Opatija i Volosko

Smještena podno planine i parka prirode Učka, Opatija pruža izvrstan odabir za odmor ljeti i zimi. Predivna priroda, parkovi, stare austro-ugarske ville, šetališta i plaže već 160 godina privlače turiste iz Europe i svijeta. Opatija je vodeće turističko mjesto u Republici Hrvatskoj za organizaciju kongresa, seminara i savjetovanja. Festivalima, koncertima, izložbama i drugim kulturnim i sportskim događanjima Opatija tijekom cijele godine nudi kulturno zabavne sadržaje.

Moderni apartmani iznad Voloska

Obje smještajne jedinice nalaze se iznad starog ribarskog mjesta Voloska koji pripada Opatiji. S obzirom na lokaciju, lokacija ima vrhunski pogled na cijeli kvarnerski zaljev. Udaljenost do mora je 300m, a nalazimo se na nadmorskoj visini od 65m. More i restorani su vrlo lako dostupni pješke, a centar Opatije je udaljen samo 1km.


Apartman

Apartman u prizemlju

Apartman veličine 65m² nalazi se u prizemlju privatne zgrade. U njemu se nalaze dvije spavaće sobe s velikim krevet i kauč u dnevnom boravku koji može poslužiti kao dodatni krevet. Kuhinja sadrži perilicu posuđa, aparat za kavu i mikrovalnu pećnicu, a dio je dnevnog boravka. Kupaonica sadrži tuš, umivaonik, bide i perilicu rublja. Svaka soba ima klima uređaj, centralno grijanje, satelitsku televiziju i zasebni ulaz. Pristup internetu je dostupan.

Iz kuhinje i blagovaonice moguće je izaći na terasu sa stolom, klupom i stolicama te prekrasnim pogledom na more. U vrtu se nalazi i osigurano parkirno mjesto. Sve je osigurano kako bi Vaš boravak bio ugodan. Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu. Nema dodatnih troškova.

Kuća za odmor

Mala kuća za odmor

Zasebni objekt je veličine 35m². Od glavne zgrade odvojen je stepenicama. Kuća za odmor sadrži otvoreni dizajn. Sadrži dnevni boravak s kuhinjskim elementima, a sve skupa je odvojeno od spavaće sobe policama. Spavaća soba sadrži veliki krevet. Dnevni boravak sadrži kauč koji se može iskoristiti kao krevet, odgovarajuće veličine za dijete, stol te kuhinju, koja ima ploču za kuhanje s dva mjesta, aparat za kavu i mini pećnicu. Kupaonica sadrži tuš, umivaonik i bide. Ova smještajna jedinica je opremljena klimom, centralnim grijanjem, satelitskom televizijom i pristupom internetu. Dostupna je i perilica rublja.

Dnevni boravak vodi na terasu sa stolom, stolicama i prekrasnim pogledom na more. U dvorištu se nalazi i osigurano parkirno mjesto. Sve je osigurano kako bi Vaš boravak bio ugodan. Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu. Nema dodatnih troškova.